Contacteer
Label-Pak Int’l

Avenue Galilée, 8
B-1301 - Bierges -
Tel. : +32 (0)10/24.19.65
Fax : +32 (0)10/24.19.24
E-mail : customer@labelpak.be
BTW : BE0402.690.550
Maandag : 8.30 tot 16.30
Dinsdag : 8.30 tot 16.30
Woensdag : 8.30 tot 16.30
Donderdag : 8.30 tot 16.30
Vrijdag : 8.30 tot 16.30

Label Pak Int’l in Wavre
ontwerpt uw zelklevend etiket

Familiebedrijf opgericht in 1968, Label Pak Int’l is gespecialiseerd in de creatie van zelfklevende etiketten in Wavre, die voornamelijk aangeboden worden op rol. Alle afdelingen nodig voor de ontwikkeling van de etiketten zijn allemaal hier intern bij Label Pak Int’l, wat ons toelaat om de beste service te geven.

Onze Produkten

In functie van wat U nodig hebt of wat U wenst, ontwikkelen wij uw gepersonaliseerde etiketten die wij bedrukken op het materiaal die U wenst, zoals:

  • Papier
  • Thermisch Papier (een thermogevoelige laag bovenop het papier om zo rechtstreeks thermisch te kunnen drukken)
  • Witte film
  • Transparante film
  • Alle andere specifieke materialen op aanvraag.

We kunnen 12 verschillende types etiketten leveren, van het eenvoudigste etiket tot de meest ingewikkelde types. U kunt ook onze pagina "nieuwigheden" raadplegen en U daar laten inspireren.

Onze machines, een garantie voor kwaliteit

Label-Pak bezit een machinepark dat zowel kleine, middelgrote en grote series kan drukken. Uitgerust met de laatste technologieën, garanderen zij een bedrukking van zelfklevende etiketten van grote kwaliteit.

Label-Pak bezit een machinepark dat zowel kleine, middelgrote en grote series kan drukken. Uitgerust met de laatste technologieën, garanderen zij een bedrukking van zelfklevende etiketten van grote kwaliteit.

Label-Pak is tevens lid van Concordia Labels, een groep die verschillende etikettenfabrikanten gebaseerd in Europa, verenigd. Wij wisselen onze ervaringen en ons technisch kunnen uit met elkaar, om zo aan onze klanten de garantie van een performante service te verzekeren. Alle voorafgaande werk onderschrijft ook ons streven naar perfectie, dit om te vermijden dat er een verschil is tussen ontwikkeling en afgewerkt produkt.

Contacteer Label-Pak Int’l

Indien U wenst uw zelklevend etiket te drukken in grote series of in beperkte oplages, aarzel niet om ons te contacteren, Label Pak is gelegen in Bierges naast Wavre.